Общи Условия

Молим Ви да се запознаете с нашите общи правила, преди да направите Вашата поръчка.

ОБЩИ ПРАВИЛА

Информация за стоки
Всяка обява на стока в този магазин съдържа посочване на цена и описание на стоката. Ако имате въпроси относно предлаганите артикули, цените или начин на доставка, нашите оператори са на ваше разположение.

Обявените цени не включват стойността на доставката с куриер до Вас. Доставката е за Ваша сметка, ако решите да закупите стока от нашия магазин. Цената на доставката до офис на Куриерската фирма е  4лв, а до Ваш адрес 5лв ( Стойността на доставката в куриерските фирми варира според теглото на пратката, за това цените за доставка са посочени приблизително).

Регистриране на поръчка
Когато направите избора си на артикули от нашия магазин и направите поръчката си в определените за това места в страницата ни, Вие изразявате Вашето желание да сключите договор за покупка-продажба с нас.

Наши оператори ще се свържат с Вас в границите на работния дни до 17.30 по телефона, чийто номер сте посочили за връзка, за да потвърдят с Вас поръчката ви.
Ако не успеем да се свържем с Вас по телефона, ние ще анулираме поръчката ви, която можете да подновите, ако желаете, във всеки един момент.

Когато се свържат с Вас по телефона, нашите сътрудници ще Ви уведомят относно наличността на обявените в магазина стоки и ще отговорят на всичките ви въпроси относно продуктите и цените на стоките и на доставката, ще потвърдят детайли относно доставката до Вас, преди договорът за покупко-продажба с Вас да се счита сключен.

Доставката до Вас се осъществява чрез куриерска компания, с която ние работим. Подробности относно куриера ще ви бъдат дадени от нашите оператори, когато те се свържат с Вас.

Погрешно или неизправно изпращане
Изпращаме поръчките винаги с опция „Преглед“, която се предлага от куриерите в страната и Ви дава възможност да проверите дали изпратената до Вас стока е пристигнала в изправен вид, както и дали е поръчаният от вас артикул. Опция „Преглед“е както за Ваша, така и за наша гаранция, че изпратените продукти отговарят на приетата поръчка, както и че те са в изправност. Ако опция „Преглед“ не бъде използвана от Вас, ние не носим отговорност за погрешно или неизправно изпращане.

Ние винаги изпращаме с опция „Преглед“. Ако такава, по случайност, не е включена при Вашето получаване на поръчка, молим Ви да не приемате поръчката, а да повдигнете първо въпроса с нас.

За неуредените тук въпроси ще важат съответните разпоредби на българското законодателство.

Връзка с нас
Можете да се свържете с нас на следните контакти:
Телефон: 0988835901
Ел. адрес: shop@duhche.com